Sistemul de colectare automată TRIMA ACCEL®
Obțineți flexibilitatea de care aveți nevoie într-un mediu dinamic

Nevoile de colectare fluctuează - deci aveți nevoie de flexibilitate. Sistemul Trima Accel simplifică colectarea oricărei componente transfuzibile în orice combinație. Acesta este singurul sistem de afereza de pe piata de astazi, cu nevoia de versatilitate in centrele de sange pentru combinatii de componente cu spectru complet - ajutandu-va sa indepliniti obiectivele de colectare cu un singur dispozitiv. Această flexibilitate și agilitate au făcut ca sistemul Trima Accel să fie unul dintre cele mai importante dispozitive de afereză din lume.
Cuplați dispozitivul cu opțiuni software performante proiectate pentru a satisface nevoile componentelor și a optimiza colectarea, ajutându-vă să faceți mai mult cu mai puțin.

Colecții simple, eficiente și componente de calitate superioară

• Utilizați un singur dispozitiv pentru a colecta orice componentă transfuzabilă, în orice combinație, dintr-o gamă largă de donatori
• Reduceți nevoia de instruire și numărul de proceduri standard de operare
• Vizați tipurile de sânge de care aveți nevoie cel mai mult
• Maximizați donațiile de la fiecare donator
• Răspunde rapid și ușor fluctuațiilor cererii pentru anumite produse
• Utilizarea ghidată ajută operatorii să petreacă mai mult timp cu donatorii și mai puțin timp cu echipamentul

Lecoreducția în timpul procesului pentru produsele gata de transfuzare are următoarele beneficii:

• Eficiența maximă a centrului de sânge
• Potențial de utilizare sporită a personalului
• Perioada de derulare mai rapidă a procedurilor de trombocite comparativ cu concurenții poate îmbunătăți programarea și satisfacția donatorilor
• Suport complet pentru produse: suntem aici pentru a vă ajuta dacă aveți nevoie de ele
• Soluții software robuste pentru a vă ajuta să vă îndepliniți provocările și obiectivele: creșteți eficiența, îmbunătățiți trasabilitatea, simplificați depanarea, reduceți timpul de întrerupere

Sistemul automat de procesare a sângelui REVEOS®
Un nivel complet nou de procesare a sângelui în întregime

Automatizarea avansată poate îmbunătăți operațiile și poate aduce beneficii impresionante centrului de sânge. Sistemul Reveos este o platformă ușor de utilizat, care automatizează și integrează etapele manuale de procesare a sângelui complet: de la început până la sfârșit, sângele integral până la concentrat de trombocite.
În plus, puteți procesa patru unități de sânge integral într-o singură procedura. Cu ajutorul unui buton, puteți întâmpina cu ușurință provocările cu care se confruntă laboratoarele componente din întreaga lume.

Beneficiile sistemului Reveos includ:

• PRODUSE CONSTANTE, DE CALITATE
• TRANZIT ÎMBUNĂTĂȚIT
• REZULTATE MAI MULTE
• FLUX DE LUCRU OPTIMIZAT
• ECONOMIE DE SPATIU

Sistemul Reveos oferă versatilitate și performanță, flexibilitatea de a procesa rapid sângele integral folosind două proceduri.Cum functioneaza

Sistemul Reveos este un sistem integrat și automatizat, ușor de utilizat, care procesează componente sanguine din unități de sânge integral.

Concentrat mai tare de trombocite

Sistemul Reveos este echipat cu o caracteristică inovatoare a indexului randamentului trombocitar (PYI). Această caracteristică exclusivă, inovatoare, oferă o predicție a randamentului plachetar al unității prelucrate.

Software-ul ajută sistemul Reveos să facă chiar mai mult

Pentru a adăuga flexibilitate și pentru a îmbunătăți depanarea, sistemul Reveos este echipat cu Reveos System Manager (RSM) și este compatibil cu Sistemul de Colectare a Datelor Cadence®

TOMEs vă face sistemul mai inteligent

TOMEs permite centrelor de transfuzie sanguină și laboratoarelor de procesare să atingă excelența operațională. Folosiți TOMES pentru a conecta dispozitivele compatibile cu banca dumneavoastră de sânge și alte sisteme de gestionare a datelor pentru a crea o rețea puternică care informează deciziile, sprijină conformitatea și trasabilitatea, ajută la maximizarea donațiilor și permite operațiuni mai productive.
Datele dvs. pot fi un aliat puternic în îmbunătățirea operațiunilor centrelor de transfuzii sanguine - dar numai dacă sunt capturate complet și cu acuratețe. TOMEs ușurează gestionarea datelor cu ajutorul capturării electronice a datelor, al configurării inteligente a codurilor de bare și al comunicării bidirecționale.
TOMEs poate contribui la ușurarea muncii operatorilor, îmbunătățind în același timp productivitatea centrului dumneavoastră de transfuzii sanguine. Cu ajutorul comunicării bidirecționale și al configurării centralizate a dispozitivelor, puteți să vă ghidați operatorii, să le capturați acțiunile și să vă controlați procesele la fiecare pas, folosind indicații pe ecran, verificări încrucișate și coduri de bare inteligente.
TOMEs include acum funcționalități, inclusiv comunicarea bidirecțională, captura electronică a datelor și monitorizarea în timp real a activității dispozitivelor, care vă ajută să schimbați resursele și strategiile de colectare pentru a răspunde cerințelor în schimbare.
Un singur dispozitiv TOMEs se poate interfața cu mai multe sisteme Terumo BCT, conectându-le între ele, precum și cu banca dumneavoastră de sânge și cu alte sisteme de gestionare a datelor. Acest lucru vă permite să obțineți și mai multă eficiență de la dispozitivele dvs. și să maximizați donațiile de la fiecare donator. Iar în viitor, TOME-urile ar putea oferi compatibilitate cu o gamă mai largă de dispozitive.Sistemul Reveos este alcătuit din următoarele părți:
(In locul RMS se poate folosi noul software TOMEs)

Sistemul pentru conexiune sterilă TSCD-II®
Creșteți productivitatea laboratorului dvs. cu lamele de conexiuni sterile de încredere și rezistente. Proiectat pentru calitate, fiabilitate și flexibilitate, dispozitivul de sudură TSCD-II este un sistem de închidere de ultimă generație care poate fi utilizat pentru a conecta tuburile din PVC cu orice combinație umedă și uscată.

TSCD-II poate fi utilizat în centrul dvs. de sânge pentru a conecta tubulatura din PVC în timpul lucrului, inclusiv:

• Colectarea de componente
• Deleucocitare
• Reducerea patogenului
• Modificarea setului de colecții
• Alocarea componentelor
• Eșantionarea controlului de calitate
• Spălarea și înghețarea celulelor

Lamele utilizate de către TSCD-II se încălzesc până la 300° C, menținând sterilitatea în timpul tăierii și sudării, fără a permite formarea de particule sau reziduuri chimice în tuburi. Designul permite o funcționare rapidă, cu o singură mână, iar materialele durabile se ridică la o utilizare intensă.

• Menține un sistem închis
• Se îmbină orice combinație de tuburi: umed-la-umed, uscat-la-uscat, umed-la-uscat
• Oferă înlocuirea automată a plachetelor
• Dispune de o clemă interconectată pentru operarea cu o singură mână
• Ghidurile utilizează și afișează procesul pe ecran
• Sprijină pungi cu rafturi detașabile
• Reduce riscul de blocaje cu un monitor de lamelă și o cutie mare de depozitare a lamelor folosite
• Creează suduri care îndeplinesc sau depășesc cerințele de rezistență la tracțiune conform ISO 3826-1

Atunci când combinați dispozitivul de sudare a tuburilor sterile TSCD®-II cu TOMEs (Terumo Operational Medical Equipment Software), centrul de transfuzii sanguine și operațiunile laboratorului de componente se pot bucura de un mediu de date conectat care face și mai mult pentru a sprijini controalele și pentru a permite operațiuni sigure și eficiente.
TOMEs este conceput pentru a ajuta la avansarea operațiunilor centrelor de transfuzie sanguină și ale laboratoarelor de componente cu conectivitate între dispozitivele compatibile și sistemul dvs. central de informații.Centrifugă pentru pungi de sânge Roto Silenta 630 RS
PRIMA ALEGERE PÂNĂ LA 12 LITRI

ROTO SILENTA 630 RS este foarte bine cotată în centrifugarea rapidă și eficientă a pungilor de sânge. Este capabilă să centrifugheze până la 12 litri de probă sau 12 pungi de sânge pe program. De asemenea, sunt disponibile opțiuni de rotor cu patru și șase locuri pentru a oferi cea mai bună potrivire posibilă.

În domeniul industrial sau al cercetării și dezvoltării, ROTO SILENTA a găzduit șase vase de până la 2.000 ml fiecare.

Această unitate include refrigerare cu un interval de temperatură de la -20°C la +40°C.

TRANSPARENȚĂ ȘI TRASABILITATE

Cu HettInfo II, independent de sistem, documentarea etapelor individuale ale procesului înainte și în timpul centrifugării în băncile de sânge este acum posibilă.

Afișajul tactil ghidează utilizatorul în mod intuitiv prin toate etapele de scanare necesare. Pe parcursul întregului proces, sistemul înregistrează toate datele procesului și le pune la dispoziție pentru export într-un fișier CSV.

Frigidere și congelatoare pentru bănci de sânge
Special concepute pentru centre de transfuzie sanguină, centre de prelucrare a sângelui, bănci de sânge și spitale, frigiderele și congelatoarele pentru stocarea sângelui îndeplinesc cele mai înalte cerințe de reglementare.

Acestea sunt clasificate ca dispozitive medicale clasa II (a) și respectă DIN 58371, Önorm K 2030 și standardele Asociației Americane pentru Bănci de Sânge (AABB).