Filtre pentru perfuzii – solutii clare
Filtre pentru perfuzii solutii clare - adulti / neonatologic
Contaminarea cu particule apare dintr-o varietate de surse, intrinsec în dispozitive de infuzii și echipamente sau o cauză externă este cea reprezentată de modul de manipulare. Particulele provoacă flebita pe liniile periferice de infuzie și au efecte sistemice grave, dăunând plămânilor și organelor solide prin iritarea endoteliului și prin depunere in microvasculatură

Filtre pentru perfuzii solutii clare - pediatric / administrare citostatice
Contaminare microbiană – a sistemelor de administrare IV apare accidental prin manipulare. Unele bacterii proliferează rapid în fluidele de perfuzat, crescând riscul de infecție. Aer antrenat – rezultă din degazificarea soluțiilor, amorsarea incompletă sau la desfacerea racordurilor. Aerul antrenat este în special problematic pe liniile centrale, conducând la embolii gazoase

Filtre pentru perfuzii – solutii lipidice
Filtre pentru perfuzii solutii lipidice prin pompa - adulti
Setul de filtrare este un filtru de eliminare a aerului pentru utilizare împreună cu orice administrare nutrițională IV care conține lipide și emulsii lipidice. Acesta este indicat pentru îndepărtarea reziduurilor de particule, a contaminanților microbieni și a aerului antrenat care se pot găsi în soluții folosite în administrarea IV. Acesta îi asigură pacientului protecție împotriva contaminării cu particule, cu picături lipidice supradimensionate, microorganisme, și aer.

Filtre pentru perfuzii solutii lipidice - adulti / neonatologic / pediatric
Contaminarea accidentală a soluțiilor intravenoase poate avea consecințe grave pentru pacienți. Contaminarea cu particule, demonstrată ca fiind cauzatoare de flebită, poate fi inerent prezentă în preparatul de perfuzat. De asemenea, poate apărea din contactul soluției cu echipamentele sau din manipularea soluției. S-a demonstrat că aerul antrenat, rezultat din degazificarea soluției, amorsarea incompletă sau desprinderea liniei de perfuzie, este în special problematic pe liniile centrale, conducând la embolii gazoase. Picăturile lipidice supradimensionate apar în amestecuri din cauza instabilității.

Filtre pentru intubatie / respiratie
Filtre intubatie pediatric / anestezie cu port de monitorizare
Filtru bacterian / viral de mare eficiență cu schimbător de căldură și umiditate pentru anestezie. Filtrul este indicat pentru prevenirea infecției incrucisata prin sisteme de respirație în anestezie. Filtrul a fost, de asemenea, validat pentru a păstra proteinele prionice și alergenii. Utilizarea de rutină a acestui dispozitiv va proteja interiorul sistemului de respirație, permițând utilizarea extinsă a sistemul de respirație împreună cu protocolul care asigură igiena și integritatea mecanica a sistemului.

Filtre intubatie adulti cu port de monitorizare
Filtrul de respirație este un filtru bacterian / viral de mare eficiență cu schimbător de căldură și umiditate pentru utilizarea finală la pacientului. Filtrul este indicat pentru prevenirea infecției incrucisate prin sisteme de respirație în anestezie și pentru reducerea pneumoniei asociate în ventilație pe termen lung.

Filtre pentru fum laparoscopic
Filtrul de fum laparoscopic permite evacuarea sigură și rapidă a fumului chirurgical pe parcursul întregii proceduri chirurgicale. Acesta reduce expunerea pacienților și a personalului la componentele biologice și chimice nocive ale fumului chirurgical.

Filtre pentru apa sterila fara autoclavare
Filtre pentru apa sterila
Utilizarea filtrului pentru apa cu capsulă filtrantă interşanjabilă furnizează apă filtrată cu grad de sterilizare de 0,2 µm la momentul folosirii. Stratul de prefiltrare integrat de înaltă tehnologie oferă o capacitate excepțională de prindere a particulelor cu debite bune și protejează membranele cu grad de sterilizare dublu care permit o durată de viață lungă şi o performanță înaltă. Capsula de filtrare reține fungi, protozoare și bacterii precum Legionella, Pseudomonas, micobacterii netuberculoase și Escherichia coli fără restricții de volum.

Filtre pentru apa sterila tip dus
Filtrul de apă furnizează apă filtrată pentru uz medical, igienă personală, îngrijirea rănilor, consum și prepararea băuturilor reci, a produselor alimentare, precum și pentru clătirea instrumentelor medicale. Membrana cu grad de sterilizare dublu este evaluată și validată la 0,2 µm și protejează împotriva particulelor și a agenților patogeni din apă precum Legionella și Pseudomonas.

Echipamente de protectie
• Echipamente de protecție cat. III-a pentru chimioterapie și camere curate

• Maști respiratorii FFP3 si FFP2

• Mănuși de protecție citostatică

• Dispozitive medicale pentru oncologie

• Sisteme închise de transfer și administrare citostatice