Contor pentru leucocite reziduale ADAM-rWBC
45 sec   3 pasi   precizie=0,99

Sistemul ADAM-rWBC numără automat numărul de celule albe reziduale din sânge (rWBC) în produsele leucoreduse. Dispozitivul se asigură că numărul de celule albe îndeplinește standardele utilizate pentru a minimiza complicațiile asociate transfuziilor efectuate în spitale

Caracteristici

Toate procedurile sunt automatizate odată ce lama încărcată cu probă este introdusă în dispozitiv. Durează doar 45 de secunde pentru a număra leucocitele reziduale.
Numărarea automată a celulelor elimină erorile sau interpretarea subiectivă a utilizatorului care pot fi întâlnite la numărătoarea leucocitelor reziduale când se utilizează alte metode.

• r2= 0,989
• Echivalent substanțial cu citometria în flux

Noua tehnologie ce susține precizia

Sistemul ADAM-rWBC este un sistem optic precis, automat, capabil să analizeze imagini fluorescente. ADAM-rWBC2 focusează automat pe lamă. Celulele colorate sunt prelevate și înregistrate de o cameră CMOS sensibilă. ADAM-rWBC2 analizează și raportează un rezultat utilizând software-ul de analiză integrală a imaginii

Numărarea celulelor stem cu ADAM II CD34
Aparatul ADAMII™ CD34captează simultan o serie de imagini în câmp luminos și fluorescente ale probei din diapozitivul de testare și utilizează algoritmi sofisticați de analiză digitală a imaginilor pentru a determina numărul total și fluorescent de celule și pentru a calcula concentrațiile acestora.

• Un microscop de precizie integrat cu optică de fluorescență și software de analiză a imaginii
• După ce celulele CD34 sunt colorate cu anticorpul fluorescent CD34, imaginile sunt preluate automat.
• Contorul CD34 are nevoie de max. 136 de imagini prin mișcarea treptei X-Y automate

În total, 18 probe de PBSC au fost utilizate pentru a compara ADAMII și citometria de flux. Analiza de regresie liniară a evidențiat o corelație strânsă între datele privind numărul absolut de CD34+ și fracțiunile de celule (%) obținute cu ADAMII™ și cele obținute cu ajutorul citometriei de flux pentru PBSC (Numărul absolut de CD34, R2= 0,99; fracțiunile CD34+ (%), R2= 0,98).

Hotă de preparare cu flux laminar Claire Pure
Claire pure oferă cea mai bună calitate technologică la un preţ atractiv. Sistemul de iluminare cu LED-uri din zona de lucru, ventilatoarele EC de înaltă performanţă şi ecranul tactil cu meniu de navigare intuitiv constituie baza tehnică pentru cea mai înaltă funcţionalitate.
Acest lucru este completat de o gamă largă de opţiuni dedicate, pentru toate aplicaţiile majore. Cu o eficienţă energetică remarcabilă şi costuri reduse de achiziţie şi operare, Claire constituie vârful de lance în materie de eficienţă. Filtrele sunt elementele de siguranţă cele mai importante pentru cabinetele de siguranţă. Ele alcătuiesc cea mai Importantă barieră pentru oameni, mediul înconjurător și produs.

Ca parte a unui proiect de cercetare, am reuşit să optimizăm aspectele de mecanică a fluidelor specifice filtrelor HEPA din cadrul cartuşului dotat cu trei sisteme de filtrare.
Datorită unui orificiu de admisie cu un design nou şi conductelor de aer, am reuşit să atingem performanţe îmbunătățite de operare. Nivelul de zgomot a fost redus, totodată cu cel de energie, iar durata de viaţă a filtrului a fost optimizată.

Proprietățile dovedite au rămas aceleași:

• dimensiuni mici și design compact
• spațiu pentru picioare maxim în zona sistemului cu cele 3 filtre
• modificări nesemnificative - 50% - și aceleaşi rezultate la teste ca şi sistemele de filtrare tradiționale
• posibilitatea modificării unui filtru cu contaminare scăzută, în conformitate cu DIN 12980: 2016
• se încadrează în cele mai multe containere de deșeuri standard sau autoclaveNoua generaţie de cabinete de siguranţă este rezultatul a zeci de ani de experienţă, Inovaţia ingineriei germane, precum şi utilizarea de technologii de ultimă oră „Made in Germany“.

• Condiţii de lucru foarte liniştite şi plăcute, cu un nivel de sunet de până la 49 dB [A].
• Iluminare uniformă şi luminoasă a zonei de lucru datorită tehnologiei LED de înaltă calitate şi cu funcţie de antiorbire
• Înălţime a suprafeţei de lucru de 770 mm. Ideală ca suprafaţă de lucru şezând, conform DIN EN ISO 14738.
• Spaţiu de lucru de înaltă calitate construcţie de înaltă calitate & solidă, realizată complet din oţel inoxidabil.
• Fără zone de îmbinare şi realizată dintr-o bucată. Durabilă şi uşor de curăţat.
• Spaţiu pentru picioare excepţional, datorită poziţionării sistemului de 3 filtre.
• Ideal pentru munca de precizie: cotiera şi tetiera la aceeaşi înălţime. Prin urmare, întreaga înălţime a ajutajului de lucru este disponibilă pentru facilitarea mişcărilor.Funcționalitatea înaltă este oferită în mod particular de gama largă de opțiuni pentru toate aplicațiile majore și include, printre altele:

• Diverse interfețe și prize de alimentare suplimentare
• Sisteme puternice de dezinfectare, pe bază de raze UV-C
• Mese de lucru de măsură, cu vibraţii reduse
• Mese de lucru pentru funcţionare neîntreruptă
• Diverse elemente de conectare pentru medii lichide și gazoase
• Sondă izocinetică de prelevare, pentru monitorizarea particulelor
• Conductă de evacuare a aerului Exhaust Duct Flex pentru conectare şi funcţionare fără conexiune inversă a sistemelor de evacuare a aerului

Sistem automat pentru mixarea citostaticelor DIANA

Un sistem complet închis scoate contaminarea din ecuatie

Sistem automat de mixare a substanțelor periculoase pentru pregătirea corectă, în condiții de siguranță a citostaticelor.

Designul microbiologic si mecanic închis al sistemului este realizat printr-o serie de componente fara ac inovatoare, inclusiv seturi de pregatire preambalate si multe componente ale sistemului închis ChemoClave sau ChemoLock pentru unitatile de terapie intensiva. Aceste dispozitive se ataseaza la toate containerele care distribuie sau care primesc un medicament în procesul de mixare pentru a proteja pacientul de expunerea la contaminantii din mediul înconjurator, protejând în acelasi timp cadrul medical atât de expunerea la medicamente cât si de întepaturi accidentale.